Wilt u een doos of pallet naar Roemenie versturen?

Door het grote aanbod van transporteurs in Roemenie is het niet altijd gemakkelijk om een pakket of pallet transport tegen goede condities en een scherp verzendtarief te verzenden van of naar Roemenie. Met Collibox vergeljkt u online de verzend tarieven van meerdere nationale en internationale transporteurs en boekt aansluitend via 1 website.

Boek nu

Roemenie

Roemenie Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg) is een republiek in Zuidoost-Europa grenzend aan de Zwarte ZeeBulgarijeServiëOekraïneHongarije, en Moldavië. Op Hongarije en Moldavië na, is Romaanse Roemenië omringd door Slavische landen. Het land kent veel culturen, talen en religies die onderling beïnvloed zijn. Het landklimaat (koude winters, warme zomers) en de bergketen de Karpatenzorgen voor diverse landschappen en met ongerepte natuur, oerbossen en vlaktes. Aan de Zwarte Zee zijn er brede zandstranden en een rivierdelta. Op een grondgebied van 238.391 km² heeft Roemenië 21.529.967 (2017) inwoners. De hoofdstad Boekarest - in het interbellum Klein Parijs genoemd - is dé stad van Roemenië en een toeristische attractie. Tijdens het Sovjetregime nam Roemenië een aparte plaats in het Oostblok en genoot het een relatief onafhankelijke buitenlandse politiek. Roemenië is sinds 2004 lid van de NAVOen sinds 2007 van de Europese Unie. Het kent de zevende grootste populatie en is het negende grootste land van de EU. De Roemeense taal behoort tot de Romaanse talen en is verwant aan het Italiaans, Frans, Spaans en Portugees. In de schrijftaal zijn veel woorden herkenbaar.

De transport kosten voor een pakket of pallet transport worden berekend op basis van het zwaarst wegende gewicht en de totaal af te leggen afstand. Het zwaarst wegende gewicht word bepaald op basis van het Volume gewicht, het laadmeter gewicht of het gewogen kilogram gewicht van de zending. Om u een idee te geven over de af te leggen afstand is het misschien goed om de route van laad naar los adres eens uit te rekenen.

Bent u klaar om uw transport online to organiseren?

Meer dan 3000 gebruikers gingen u voor

Boek uw transport nu