!DOCTYPE html> Nationaal en Internationaal pakket en pallet transport via Hamann - Collibox -

Hamann Nationaal en internationaal pallet transport.

Hamann International Logistics bundelt de krachten van een betrouwbaar Europese netwerk met de flexibiliteit van een kleinschalig bedrijf. Dankzij de op maat gesneden- en kwalitatieve logistieke oplossingen zijn zij de geschikte partner voor zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen. Hamann speelt snel en efficiënt in op de specifieke wensen van onze klanten. Lees hier onder meer over het verzenden van pakketten of versturen van pallets via Hamann International Logisitics
Boek nu

Hamann International Logistics
Hamann International Logistics heeft zich gespecialiseerd in internationale distributieactiviteiten, waarbij zowel groepagevervoer, collivervoer, het transport van deellading als FTL-diensten worden aangeboden, en dit tegen scherpe transittijden en aan een concurrentiële tarieven.

Waar deze vervoerder voor staat:

  • Hamann International Logistics bundelt de krachten van een stevig Europees netwerk met de flexibiliteit van een kleinschalig bedrijf.

  • Hamann International Logistics is een onafhankelijke Belgische firma, voor 100 % in handen van het management, dat een actieve rol opneemt binnen het bedrijf.

  • Hamann International Logistics is een middelgrote speler in de logistieke markt en combineert de voordelen van een lokale verankering met die van een wereldwijde uitstraling.

  • Hamann International Logistics is strategisch gevestigd in Venlo, Nederland en Wetteren, België.

  • Hamann International Logistics biedt de klanten diensten op maat met een hoge toegevoegde waarde. De combinatie met het performante distributienetwerk verzekert de klant van een persoonlijke, kwalitatieve onestopshopping service

Bent u klaar om uw transport online to organiseren?

Meer dan 3000 gebruikers gingen u voor

Boek uw pallet transport nu